Comença el camí


Ja us adoneu com ens mira i ens convida a iniciar amb ell aquesta nova etapa.
No podem fallar-li. Hi anem amb ell.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola. Maria Carme!
És veritat, un nou camí sempre comença, fins i tot, abans de posar-te a caminar. Crec que els preparatius, els projectes. les inquietuts i els dubtes d'abans de la partida ja formen part, en si, del viatge que aviat començarà. Per sort, la Providència no ens deixa mai de banda i fa possible que les pors es tornen satisfaccions...
Fins al proper comentari... Una abraçada!
Manel.

mcarmemolist ha dit...

Gràcies Manel per les teves paraules de coratge i ànim. Vals molt! L'Escola et necessita i estic convençuda del teu servei generòs.

Anònim ha dit...

Hola Maria Carme!
Des de la nostre estimada ciutat Comtal, et desitjo un feliç i bon nou Any 2009! Espero que tot et vagi bé per aquelles terres de Deu. Estic segur que amb fe i espernça superaras tots els obstacles. La nostre fe ens diu sempre que l'acte de caritat dona pau amb la primera sonrisa que et fan com agraiment. Doncs no peteixis cuant sapigues que la caritat es com el perfum que benificia a qui l'usa sigui venedor com comprador. Amb el bé trobem lo que estem buscant, es Al Nostre Senyor Deu. per tant Deu et protegira per portar a bon terme la seva obra de Bé. Deu ha promes que amb les dificultats sempre ell brinda alleujament als buscan el Ell refugi. Fins un proper comentari, prego a Allah (Deu)que ens elumini els nostres cors amb la fe. Mohamed Halhoul

maria jose ha dit...

!Hola Maria Carme!
ya veo que as llegado bien,aunque cansada por tan largo viaje.
me siento complacida al poder compartir de alguna manera,esa gran experiencia contigo.Desde aqui no podremos hacer muncho, pero el echo de sentirte cerca y de comunicarnos tu dia a dia en rwanda,valdra para que nuestros hijos aprenda un poco mas sobre los valores humanos y materiales.
Es para mi un placer poder saludarte, y poder comunicarme contigo,siempre que tu me lo permitas.
estoy segura que con tu fuerza y tu fe, saldras adelante con el proyecto que te an asignado,y desde este pequeño barrio,vamos a darte todo el animo posible.

recuerdos de Isabel,la madre de Martí, ella no tiene internet todavia, pero te manda su mas grato saludo.

un abrazo muy fuerte y besos a tus nuevos niños de rwanda.

(perdona si no te escribo en catalan, pero no fui aplicada en su dia y no se me da bien.)